Enkele bedankjes, welke ik met toestemming mag gebruiken, zodat u een impressie krijgt van mijn manier van werken. ;

 

Dank je wel voor alles de afgelopen tijd. Dat je er altijd was als ik je nodig had. Dat je altijd in mij geloofde. Jij was mijn baken. Je bent zoveel meer dan een therapeut. Je voelde als iemand die altijd in me geloofde en me begreep en me stuurde als ik het even niet meer wist. Dank je wel! Ik ga je ontzettend missen maar ik weet zeker dat er nog heel veel mensen van jouw kwaliteiten gaan genieten. Van je warmte, liefde en open blik en je kracht om overal kleine zonnestraaltjes te toveren. Ik heb heel veel van je geleerd. Dank je wel!
Groetjes A.M.


Beste Suzanne,

Dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan! In een korte tijd ben je van grote betekenis geweest en heb je mij als een kwijtgeraakte verdwaalde reiziger weer op het goede pad geleid. Je bent een mooi mens, goede therapeute en een fantastische gids!!
Hartelijke groet, A.D.

 

 Lieve Suzanne, Ik wil je bedanken voor al je wijze woorden, adviezen en liefde en acceptatie die jij uitstraalt!

Je hebt mij veel geholpen in de zoektocht naar mijzelf en hoe hier praktisch mee om te gaan. Je hebt veel voor mij betekent. E.A.

Lieve, lieve Suzanne. Je hebt zoveel in de therapie gestopt, zoveel liefde, zoveel zorg, zoveel moeite. Veel moeilijke momenten heb ik doorstaan met jouw advies aan mijn zijde. Je hebt me laten zien dat hetgeen wat ik doe toch iets uitmaakt in de wereld en dat ik er wel degelijk mag zijn. Ik had voordat ik begon met therapie nooit geloofd dat ik in zo'n richting zou denken. Ik wil je bedanken voor je steun en toeverlaat. Groetjes J.W.